Αρχική Σελίδα

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

Επιχείρηση μηχανημάτων κτυπήματος της Hong zhou Hui construciton που ιδρύεται το 2014. τοποθετημένη στη ζώνη βιομηχανίας δεσμών chang, η ωχρή κωμόπολη shi, νομός luo του BO, πόλη zhou hui, επαρχία Γκουαγκντόνγκ .it είναι 50 λεπτά dirve στο διεθνές αεροδρόμιο Shenzhen και μισό μας στη yantian θάλασσα port.very Shenzhen κατάλληλη για τη μεταφορά.

Το εργοστάσιό μας έχει συμμετεχθεί στην παραγωγή των συνδέσεων εκσκαφέων όπως ο μακροχρόνιος βραχίονας προσιτότητας, υψηλός βραχίονας προσιτότητας demoliton, βραχίονας σκαριφιστήρων ραβδιών, τυποποιημένο σφυρί σωρών βραχιόνων που η υδραυλική κουρά, σκαριφιστήρας, κάδος, επιτίθεται, υδραυλική πορτοκαλιά αρπαγή φλούδας και στολή πυροσβέστη νυκτερινής φυλακής. Η εισαγωγή επιχείρησής μας προώθησε το σύστημα σχεδίου υπολογιστών aider, που εξοπλίστηκε με CNC την τέμνουσα μηχανή πλάσματος, τέμνον ρομπότ φλογών, αυτόματη μηχανή συγκόλλησης, positioner συγκόλλησης, κάμπτοντας μηχανή, κυλώντας μηχανή, μηχανή άλεσης ακρών για να σιγουρευτεί την ποιότητα των προϊόντων.

Εκτός από αυτούς προηγμένος εξοπλισμός, το πιο σημαντικό, έχουμε πολύ οι μηχανικοί που μένουν σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από 10 έτη, soyme που κάποιο είναι η συγκόλληση, κάποιος είναι ειδικευμένος σε υδραυλικό, που σιγουρεύεται ποιοτικός alwany αξιόπιστος και σταθερός μας, κάνει τα προϊόντα μας να κερδίσουν τα μέρη του πελάτη εγκωμιάζει και καλό repulation.

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : XINHUA

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ιστορία της εταιρίας

Η επιχείρησή μας έχει συμμετεχθεί στο ανταλλακτικό εκσκαφέων για περισσότερο 10 έτος, αυτό locats στην πόλη Shenzhen της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ που παίρνει τη μικρή κίνηση περίπου 15 στο baoan διεθνή αερολιμένα Shenzhen και μισή ώρα στο θαλάσσιο λιμένα Shenzhen Yantian, έτσι είναι πολύ κατάλληλο να μεταφερθεί οποιοσδήποτε θαλασσίως ή με το αεροπλάνο.

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη μόνη έρευνα και η ανάπτυξη, που παράγει τις συνδέσεις εκσκαφέων όπως ο μακροχρόνιος βραχίονας προσιτότητας, υψηλή κατεδάφιση προσιτότητας, σκέλος βράχου, τυποποιημένος βραχίονας, σκαριφιστήρας, κάδος, επιτίθεται, υδραυλικοί πορτοκαλιοί αρπαγή φλούδας και εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος όπως το δοχείο απορριμμάτων μετάλλων, τύπος σκελών γάντζων dumpster, ελαφρύς τύπος παραθύρων dumpster, ο οποίος είναι επιχείρηση για να αντιμετωπίσει την αγορά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, κατέχοντας τη φωτεινή προοπτική και την ισχυρή περιεκτική δύναμη.

«Ένας εργάτης πρέπει πρώτα να ακονίσει τα εργαλεία του εάν πρόκειται να κάνει την εργασία του καλά. » Από το σχέδιο, η παραγωγή στην επιθεώρηση, οι εισαγωγές επιχείρησής μας κατάλληλα προώθησε το σύστημα του (CAD) με την βοήθεια υπολογιστή σχεδιασμού, εξοπλίζω με CNC την τέμνουσα μηχανή πλάσματος, το τέμνον ρομπότ φλογών, την αυτόματη μηχανή συγκόλλησης, positioner συγκόλλησης, την κάμπτοντας μηχανή, την κυλώντας μηχανή, τη μηχανή άλεσης ακρών, τη μεγάλη ακονίζοντας μηχανή, τον τόρνο ψηφιακού ελέγχου, τη μεγάλη μηχανή τύπων πατωμάτων τρυπώντας, τον παστώνοντας φωσφοριώντας εξοπλισμό λιμνών, αμμοβολών και ψεκασμού, πλατφόρμα δοκιμής υψηλής προσομοίωσης, υδραυλική πλατφόρμα δοκιμής, υπερηχητικός ανιχνευτής ελαττωμάτων για να εξασφαλίσει τη ικανότητα παραγωγής και την ποιότητα.

 

Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση Xinhua εμμένει με συνέπεια στην επιχειρησιακή έννοια «πέρα από περισσότερο από την αναζήτηση των απεριόριστων, δημόσιων υπηρεσιών, κοινωνικές επιστροφές», αγαθό πίστη-βασισμένο στον, ποιότητα-προσανατολισμένων στον. Κολλά στην καινοτομία και την τελειότητα για να προωθήσει την έξοχη στρατηγική άρθρου, χτίζει το χαρακτηριστικό εμπορικό σήμα, δίνει περισσότερη προσοχή στο σχέδιο των μεμονωμένων προϊόντων, και καινοτομεί συνεχώς η τεχνολογία, κατά συνέπεια για να ικανοποιήσει πολύ την απαίτηση για τη βελτίωση της αξίας πελατών. Χτίστε το επαγγελματικό εμπορικό σήμα κατασκευής συνδέσεων εκσκαφέων Xinhua.

 

υπηρεσία της εταιρίας

το εργοστάσιό μας έχει την τέλεια ομάδα υπηρεσιών, μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία εσωτερική και να πάμε στο εξωτερικό.

το 2017 και το 2018, οι άνθρωποι υπηρεσιών μας πηγαίνουν σε Colombo για τη δόση το CAT6020, το CAT6018 32m έξοχος μακροχρόνιος βραχίονας και πολλά άλλος μακροχρόνιος βραχίονας 

για EX1100, οι άνθρωποί μας μένουν εκεί σχεδόν μαζί ένα εξάμηνο. Κατά τη διάρκεια εκείνου του χρόνου κινέζικα πρώτο Harbor Engineering Company χτίζει τα μέρη Colombo port.need του έξοχου μακροχρόνιου βραχίονα που σκάβει την πέτρα και την άμμο από τον ωκεανό.

παρέχουμε το μακροχρόνιο βραχίονα πολλών 20m 32m για τον πράκτορα excavartor καμπιών και hitachi.

παίρνει πολύ επιτυχές .from ότι είμαστε ο μόνος διορισμένος μακρύς προμηθευτής βραχιόνων για 

κατασκευή εκσκαφέων καμπιών και hitachi. 

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

Ομάδα επιχείρησης

έχουμε σχεδόν 100 wokrers και έχουμε περισσότερο άριστο μηχανικό 10 και πολλούς πεπειραμένους ανθρώπους και επαγγελματική υπηρεσία people.we αυτοεπιθεώρησης εργαζομένων .and μεταπώλησης να έχουν το τμήμα πώλησης, τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, τμήμα μετά από-υπηρεσιών,

τμήμα ποιότητα-ελέγχου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Ωχρός νομός luo κωμοπόλεων .bo Shi, πόλη zhou hui, επαρχία Γκουαγκντόνγκ της Κίνας

Διεύθυνση Εργοστασίου:Ωχρός νομός luo κωμοπόλεων .bo Shi, πόλη zhou hui, επαρχία Γκουαγκντόνγκ της Κίνας